Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу

Приймальна директора

Івано-Франківськ
вул. Коновальця, 140

Вперед до завершення!

29 Червня 2022

Вперед до завершення!

24 червня 2022 року для  студентів  групи ФБСС/ФК-66-ІІІ та 27 червня 2022 року для студентів групи ФБСС/ФК-67-ІІІ  відділення фінансів та інформаційних технологій спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відбувся комплексний іспит з фаху, який  було проведено у режимі онлайн з використанням інструментів Coogle Meet  та  Classroom.

До складу комісії увійшли:

голова комісії: Зікрата Наталія Євгенівна, заступник начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області;

заступник голови:  Бабінець Василь Михайлович, директор коледжу;

члени комісії:

– Бережна Марія Романівна, Донецька Оксана Ярославівна, викладачі циклової комісії обліково-економічних дисциплін;

– Бурачок Оксана Іванівна, Довганюк Галина Мирославівна, Душенко Оксана Ярославівна, Фількіна Юлія Євгенівна, викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін.

З вітальним словом до студентів звернулися голова комісії Зікрата Наталія Євгенівна та  директор коледжу Бабінець Василь Михайлович, які побажали успішного складання іспиту, а комісії плідної роботи.

Процес здачі іспиту відбувся на належному рівні, що було відзначено екзаменаційною комісією. Під час екзамену студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, а відповіді на додаткові запитання екзаменаційної комісії підтвердили рівень володіння здобутими фаховими знаннями.

Бажаємо нашим випускникам не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння та навички під час подальшого навчання у вищих учбових закладах, адже однією з головних вимог сучасного ринку праці є постійне навчання і самовдосконалення, вміння опановувати нові знання, що постійно і швидко змінюється.