Івано-Франківський фаховий коледж технологій та бізнесу

Приймальна директора

Івано-Франківськ
вул. Коновальця, 140

У дорогу самостійного життя

30 Червня 2021

У дорогу самостійного життя

Лагідна мелодія прощального вальсу зворушувала серця присутніх на святі урочистого вручення дипломів 180 випускникам коледжу.
За днями дні, за роком рік минав у нашому навчальному закладі для студентів відділень підприємництва та обліку, фінансів та інформаційних технологій і туризму та готельно-ресторанного бізнесу.
30 червня – день незабутній, сповнений особливого хвилювання. Це був час прощання з родиною коледжанською. Щиро привітали випускників директор навчального закладу Бабінець В.М., почесний гість свята Гаврилюк І.О. (заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА), викладачі, студенти, батьки. Урочистість і святковість події збагачували пісні, поезії. Слова подяки випускників, торкаючись душі присутніх, немов допомагали усвідомити, якими дорослими стали вони…

Дорога у самостійне життя їх не лякає, бо збагатилися знаннями і готові відкривати нові сторінки свого успішного майбуття, долати нові вершини. Своєрідною порадою-побажанням для випускників були слова:


Подолати вершину – це щастя!
У небо піднятись – це диво!
«Будьте щасливі!», –
Вітер долом розносить горласто.
Подолати вершину – це щастя!